Tjäna lite pengar snabbt

Jag har nyss fått höra om ett sätt att tjäna lite extra pengar snabbt. Själv behöver jag spara pengar till ett nytt gymkort och jag vill gärna ha det snabbt. Jag har försökt sälja saker på Tradera men det går oftast långsamt och blir väldigt omständligt. Ett bättre sätt jag fått nys om är att sälja guld online!

Ett brev på posten

Det finns två anledningar till att just sälja guld online passar mig så bra. Dels för att jag har flera ärvda guldsmycken hemma som jag inte vill använda utan bara ligger och samlar damm. Den andra anledningen är att det är så otroligt smidigt. Man beställer ett brev hem på posten, sedan lägger man sitt guld där i och skickar in. Så fort företaget gått igenom det får man pengarna insatt på sitt konto!

Hur mycket pengar får man?

På hemsidan kan man enkelt räkna ut hur mycket pengar man får innan guldet skickas iväg. Det finns alltså ingen risk att man skickar iväg guldet och sedan inte får något betalt. Dessutom är betalningen väldigt generös, i stil med att sälja på Blocket eller Tradera tror jag.

För mig var detta ett självklart val då jag själv slipper krångla med köpare, skriva annonser och skicka guldet till olika ställen, då det är stressande och energikrävande. Det här är det snabbaste sättet att få betalt för sitt guld!

Om du har gammalt guld som du inte använder så tveka inte att sälja ditt guld online. För pengarna kan du sedan köpa nya guldsmycken som du faktiskt trivs med, eller något annat som passar dig bättre. Precis som Marie Kondo tycker inte jag att man ska spara saker av nostalgiska skäl utan de saker man har hemma ska man verkligen känna att man tycker om.