Sandras blogg

Jag heter Sandra och har haft en egen hårstudio i 10 år. Jag klipper mest kvinnor, men på sista tiden har det kommit fler och fler män. Det började när jag ändrade min relationsstatus till singel på Facebook. Jag dejtar en del på Tinder, men jag tror inte jag ska ändra min nuvarande status på Facebook på ett tag, det är fördelaktigt för min business att vara singel, antar jag. Om du är kvinna och sysslar med skönhetsvård så får du automatiskt en vårdande roll. Jag antar att det underlättar att jag har jobbat en del som fotomodell. Många människor vill inte ha några extrema färgningar eller mohikanfrisyr. De vill ha någon att prata med.

Att sträcka ut en hjälpande hand

Jag har ofta förtroliga samtal med en av mina kunder som heter Bengt Simon. Bengt Simon utstrålar självförtroende och livslust men hans hjärna var länge kidnappad av spelberoende och missbruk. Som tur var hade hans arbetsgivare ett samarbete med ett företag som förebygger alkoholproblem på jobbet. Med hjälp av deras expertis fick han prata om sina problem med en kunnig person och kunde komma tillbaka till ett normalt liv. Samhällets kostnader för dessa problem är enorma. Det gäller att göra en insats innan det har gått för långt.

Tom kha gai-soppa

Jag läste latin på gymnasiet och är väldigt förtjust i Vergilius diktning. Jag föredrar ändå att bedriva min studier på deltid. Jag behöver inkomsterna från salongen till mig och min son. Dessutom samlar jag material till en bok. Den här bloggen är bara början. Det är som om jag funnits livets källa här i min salong. Jag är säker på att många skulle vilja annonsera på den här bloggen, i vår tid är det viktig att kunna visa solidaritet och människokärlek. Det är som att laga en god vietnamesisk kycklingsoppa.