Funderar på Body Contouring

Sommaren är snart här och det är dags att plocka fram korta sommarklänningar och bikini. Jag är inte på något sätt missnöjd med min kroppsform, men det finns alltid vissa saker man skulle vilja förändra.

Göra kroppen mer slimmad

Jag tar väl hand om min kropp genom att äta bra och träna regelbundet, men det märks att man inte är lika ung längre. Spänsten i kroppen kommer inte tillbaka på samma sätt som tidigare. Det spelar ingen roll hur mycket jag försöker. När jag hörde talas om body contouring hos Citadellkliniken kände jag genast att det är något för mig. Genom bland annat fettsugning och uppstramning av hud och underhudsfett kan alla kroppsdelar bli mer slimmade. När jag hade sökt runt lite mer på tekniken och sett klinikens bilder bestämde jag mig.

Uppstramning

Det är säkert inte bara jag som har lite ångest över det så kallade “gäddhänget” på överarmarna. Jag har lyckats träna bort det delvis och som belöning för hårt arbete vill jag gärna ta bort det sista med hjälp av en operation. Likaså gäller lår och rumpa, det börjar hänga lite med åren och det vore så kul att få tillbaka allt till sin gamla form igen.

Jag kommer att boka en tid för konsultation för att se så att operationen går att genomföra för min del. Det bästa är att man kan fixa till flera kroppsdelar i en och samma operation. Det tar alltså ungefär lika lång tid att fixa alla tre ställen som om jag bara skulle välja en av dem. Jag har bestämt mig, jag vill känna mig trygg och bekväm i min kropp i framtiden och nu vet jag hur jag ska nå dit.