Tre tips för bättre hälsa – redan idag

Vi påverkas mycket av vårt mående. Det är därför viktigt att du bryr dig om din hälsa och dagligen tar hand om dig. Här får du tre tips som kommer att göra skillnad – redan idag.

Din hälsa

Det är både roligt och viktigt att ta hand om kropp och själ. Vi behöver alla äta hälsosamt och röra på oss dagligen. Vår livsstil påverkar också hur lätt vi blir sjuka, får förkylningar eller andra besvär. Om du brukar ha mycket problem med torr hosta, rethosta eller slemhosta bör du köpa Bisolvon, så kommer du snart att bli bättre.

1# Lägg dig i tid

För att må bra behöver du sova nog mycket varje natt, både i antal timmar, men du måste också ge dig själv möjligheten att gå ner i djupsömn. För många är mobilen och datorn den största fienden till en god natts sömn. Att ligga och titta på skärmen stressar din hjärna och gör det svårt att sova. Då är det klokare att du läser en bok, vilket ger dig både mycket kunskap och hjälper dig att somna. Tänk också på att dagligen få nog med dagsljus, särskilt på förmiddagen.

2# En rask promenad

En rask promenad hjälper dig både att sova bättre, gå ner i vikt och bygga muskler. Du blir också piggare utav att dagligen röra på dig. Om du känner dig trött kan det vara klokare att dricka ett glas vatten, sätta på dig träningsskorna och ta en promenad, än att sätta dig i soffan. Försök gärna att röra dig minst 30 minuter varje dag. Du kommer snabbt att märka en stor skillnad.

3# Drick nog med vatten

För att må bra och för att kroppen ska fungera behöver du få i dig nog med vatten. Se till att dricka minst en liter vatten om dagen. Vatten är också en god hjälp om du vill gå ner i vikt.