De vackraste platserna på jorden

Som ni säkerligen redan förstått vid det här laget så är jag väldigt förtjust i att resa. Häromdagen satt jag och drömde mig bort och tittade på olika resmål, men satt även och jämförde biljetter på flygresor. Om jag hittar något riktigt bra kommer jag tveklöst att boka det, men än så länge är det mest dagdrömmar som cirkulerar.

Jag kom in på hemsidan Vagabond och hittade då en artikel om de 16 vackraste platserna på hela jorden. Jag kan garantera dig att du kommer vilja uppdatera din lista över platser att besöka efter att du har kollat in det här! Använd dig av Google så får du dessutom se bilder på platserna.

1. Ubud i Indonesien

2. Vernazza i Italien

3. Koh Poda – Thailand

4. Klostren som du hittar i Metéora i Grekland

5. Plitvicesjöarna i Kroatien

6. Suzhou i Kina

7. Yosemite nationalpark i USA

8. Fijiöarna

9. Isle of skye i Skottland

10. Kappadokien i Turkiet

Även om artikeln jag läste innehöll hela 16 platser så valde jag att endast ta med de 10 som jag ansåg vara mest unika, vackra och förtrollande.