Nästa semester inplanerad

Jag är så exalterad just nu! Jag har precis bokat in nästa semester! Det här året valde jag ett lite lugnare alternativ och en plats som jag besökte mycket som barn. Många skulle nog säga att det är alldeles för “turistigt”, men det rör mig inte i ryggen. Kreta är en plats som har så mycket mer än fest och fulla turister att erbjuda. Det gäller bara att man vet vart man ska röra sig.

Den här gången kommer jag befinna mig i en mindre fiskestad som heter Agia Marina. I den lilla staden nedanför hotellet finns mängder med restauranger, shoppingstråk och även en hel del kultur att andas in. Mitt genom staden löper också en liten flod, som du enkelt passerar med hjälp av den vackra bron.

Målet är att hyra bil denna gång och besöka Elafonisi. Elafonisi är en mycket exotisk paradisstrand som befinner sig längst ut på kusten och på andra sidan Kreta än där jag kommer att bo. Planen är att stanna till en stund och uppleva ruinerna vid Knossos, men även att ta mig en tripp till Chania för att shoppa lite. Oavsett vad, är jag säker på att resan blir fantastisk, precis som alla andra gånger jag har fått chansen att uppleva Greklands vackraste ö.